Smartel tuotteet nestepinnanvalvontaan

Sähkö-Sarsa myy ja asentaa sipoolaisen Smartel Oy:n kehittyneitä pinnanmittaus ja -valvontajärjestelmiä.

 

Smartlarm pilvipohjainen valvontajärjestelmä

Smartlarm SL-100 valvontalaite tarkkailee nestesäiliön täyttymistä. smartlarm_sl100_grafPintaa voi seurata smartlarm.fi verkkopalvelusta, ja säiliön täytyttyä järjestelmä lähettää hälytysviestin joko puhelimeen tai sähköpostiin.

Smartlarm on varmatoiminen, toimii ilman verkkovirtaa ja se on helppo asentaa. Paristokäyttöisen SL-100:n pariston vaihtoväli on jopa 10 vuotta riippuen asetuksista. Mittaus perustuu luotettavaan paineanturitekniikkaan. Se on koteloitu sääsuojatusti sillä SL-100 on suunniteltu ulkoasennukseen. Asennus ja käyttöönotto on helppoa, samoin verkkopalvelun käyttö. Verkossa voi yksinkertaisesti määritellä hälytysrajat ja viestien vastaanottajat. Sieltä saa myös tiedon pariston ja anturin tilasta sekä GSM-verkon toimivuudesta.

Katso tästä Smartlarm esite.

 

Tank-Check RF-412

Tank-Check on langaton pintavahti esimerkiksi lokasäiliöille. Linkin kantavuus on jopa 100 metriä. Tank-Check antaa ääni ja valohälytyksen nestepinnan noustua yli valitun tason. Hälytyksensiirtorele mahdollistaa tiedonvälityksen esim. GSM-modeemilla matkapuhelimeen.

Tank-Check on helposti asennettava ja toimintavarma. Se hyödyntää resistiivistä anturiteknologiaa. Ulkoyksikön elektroniikka on suojattu hyvin kosteudelta. Mittausyksikön paristo kestää jopa 10 vuotta.

Katso tästä Tank-Check esite.

Tässä linkki valmistajan sivuille.

Kuvissa useita Tank-Check yksiköitä. Sisäyksiköt on koottu keskukseen, josta hälytykset tähtevät GSM:n välityksellä valvojalle.

_MG_2036_MG_2028